Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. για Πρόεδρο και μέλη της Κ.Ε.

Κάλεσμα συμμετοχής στην κάλπη

Επισκέπτεται την Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας

Που θα ψηφίσουν τα μέλη του κόμματος

Κάλεσμα προς όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις 15 Μαΐου απευθύνει η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ που όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση «…για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για την Πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία».

Στην Άρτα ο Τσίπρας
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα φτάσει στην πλατεία Κιλκίς στις 11:30 π.μ.
Στη συνέχεια, θα περπατήσει στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και θα έχει συνομιλία με καταστηματάρχες της οδού Σκουφά.
Ακολούθως, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει στην κεντρική πλατεία της Άρτας, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες της Άρτας.

Η ψηφοφορία
Να σημειωθεί πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Άρτας, που τη μέρα της ψηφοφορίας τυχόν βρεθούν εκτός Νομού, μπορούν να ψηφίσουν για τον Πρόεδρο σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Ελλάδας και για την Κεντρική Επιτροπή σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Ηπείρου.
Μπορούν να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.
Για την ψηφοφορία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Το κάλεσμα
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Καλούμε όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες στις 15 Μαΐου να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Την Κυριακή 15 Μαΐου ψηφίζουμε για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Μια γιορτή Δημοκρατίας και Συμμετοχής, όπου όλα τα μέλη, η βάση του κόμματος, ψηφίζουν για τον Πρόεδρο και την Κ.Ε., όπως αποφασίστηκε στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 17 Απριλίου
Καλούμε όλους τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες στις 15 Μαΐου να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για την Πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία.
Να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα ότι η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φτάσει, ότι υπάρχει εναλλακτική στον κατήφορο και σχέδιο να στηριχθεί η χώρα.
Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα, ενισχύουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και στέλνουμε το μήνυμα ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση για να ανασάνει η κοινωνία.

Τα εκλογικά κέντρα
Στον Νομό Άρτας οι εκλογές θα διεξαχθούν ως εξής
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
1) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
Α. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ)
Β. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ: ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ)
2) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ (ΕΔΡΑ ΑΝΕΖΑ:(ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
3) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΑΜΜΟΤΟΠΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ)
4) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ (ΕΔΡΑ ΚΟΜΠΟΤΙ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
5) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΓΝΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ (ΕΔΡΑ ΑΝΩ ΓΡΑΙΚΙΚΟ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ)
6) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΕΔΡΑ ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)
7) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕ ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ – ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ (ΕΔΡΑ ΑΘΑΜΑΝΙΟ: ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ)

Η Όλγα Γεροβασίλη για την κάλπη της Κυριακής 15 Μαΐου
Ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται η φωνή των προοδευτικών πολιτών της χώρας
Η 15η Μαΐου είναι ημέρα ορόσημο για την επικείμενη πολιτική αλλαγή με τον Αλέξη Τσίπρα εκφραστή της βούλησης των προοδευτικών πολιτών της χώρας. Έχουμε ήδη από το καλοκαίρι 2019 δηλωμένο στόχο τη διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με σκοπό να είναι ένα σύγχρονο, μαζικό κόμμα ενεργών μελών που θα εκφράσει τα πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας ώστε να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της προοδευτικής δύναμης και διακυβέρνησης στον τόπο.
Κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδείξαμε ότι ήμασταν σε θέση να κάνουμε ό,τι δεν έκανε καμία ελληνική κυβέρνηση στο παρελθόν. Να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και να την ξαναστήσουμε στα πόδια της. Διαθέτουμε πλέον την εμπειρία και είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε ξανά τη χώρα στο ξέφωτο.
Στόχος μας είναι η κάλπη της Κυριακής 15 Μαΐου να αποτελέσει μέρα ορόσημο προς την επικείμενη πολιτική αλλαγή, με τον Αλέξη Τσίπρα να εκφράζει τη βούληση των προοδευτικών πολιτών της χώρας και να διασφαλίζει την κοινωνική ευημερία» τόνισε σε συνέντευξη της η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στον Παραπολιτικά FM και στους Δ. Τάκη και Χ. Κοραή.

Κώστας Μπάρκας: Την Κυριακή οι πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής
Την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 08:00 έως τις 20:00 όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες ψηφίζουμε για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τον αυριανό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Εγγραφή μέλους γίνεται και την ημέρα της ψηφοφορίας.
Στον Νόμο Πρέβεζας εκλογικά κέντρα ορίζονται:
Πρέβεζα: Δημοτική Λαϊκή Αγορά, Μπάλκου 1,
Λούρος: Παλαιό Δημαρχείο Λούρου,
Θεσπρωτικό: Παλαιό Δημαρχείο Θεσπρωτικού,
Φιλιππιάδα: Δημαρχείο Φιλιππιάδας,
Καναλάκι: Δημαρχείο Καναλακίου,
Πάργα: Δημαρχείο Πάργας.
Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό