ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΤΑΣ

Ευχαριστήριο προς το κοινό της Άρτας

Ευχαριστούμε το κοινό της Άρτας που ήδη αγκάλιασε το θεατρικό μας έργο “Παίζουμε τον Δολοφόνο” και σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις μας συνεχίζονται την 27, 28 & 29/5/2022 και ώρα 21:15, στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας.Η υπόθεση του συγκεκριμένου έργου είναι: μια παρέα νεόπλουτων, αποφασίζει ένα βράδυ να παίξει ένα αστυνομικό παιχνίδι στο σπίτι του Τσαρλς Έτζουερθ. Όλα αρχίζουν ομαλά. Οι καλεσμένοι διασκεδάζουν με τα διάφορα τρικ του παιχνιδιού ως τη στιγμή που ένα τρομερό περιστατικό, μια δολοφονία, έρχεται να διακόψει το γλέντι τους και η δραματική πλοκή αρχίζει.Το παιχνίδι μετατρέπεται σε πραγματική αστυνομική έρευνα, καθώς η ντετέκτιβ Μόλλι Ρόμπερτσον της Σκότλαντ Γιαρντ, καταφθάνει στο σπίτι. Θα ανακρίνει όλους τους καλεσμένους, τους οικοδεσπότες και το προσωπικό. Η διαλεύκανση του εγκλήματος είναι δύσκολη, μιας και όλοι φαίνεται ότι είχαν κάποιου είδους κίνητρο για το έγκλημα. Σας περιμένουμε όλους.

Δήμος Νικολάου Σκουφά: Νέο δίκτυο ύδρευσης στην Αμφιθέα
Την Τρίτη 24/05/2022 αρχίζει η κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης στην Αμφιθέα.
Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο η δημοτική αρχή είναι έτοιμη να υλοποιήσει.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση νέου τροφοδοτικού αγωγού ο οποίος θα μεταφέρει νερό στην Άνω Αμφιθέα, από τη νέα, δεύτερη δεξαμενή, η οποία κατασκευάστηκε στο Νεοχωράκι. Συγκεκριμένα, το δίκτυο ύδρευσης θα διαχωριστεί ώστε Άνω και Κάτω Αμφιθέα να λαμβάνουν νερό από διαφορετικό τροφοδοτικό αγωγό ώστε μην αντιμετωπίζουν στο μέλλον προβλήματα που αφορούν στη μειωμένη πίεση.
Το έργο θα πραγματοποιηθεί με ιδία κονδύλια του Δήμου Νικολάου Σκουφά.
Με την ολοκλήρωση του έργου, θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα, που αφορά συνολικά στην ύδρευση της περιοχής.

Χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού
Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού, της εξεταστικής περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, λήγει την Τρίτη 14-06-2022.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.