Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής στο Καλαμίτσι Πρέβεζας

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε μονοκατοικία στο Καλαμίτσι Πρέβεζας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή από μονοκατοικία στο Καλαμίτσι Πρέβεζας, που έγινε το χρονικό διάστημα 27/28-10-2020, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρυσά κοσμήματα και -8- χρυσές λίρες.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού 
Συνελήφθη στις 18-01-2021 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη είσοδο.
Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο ανωτέρω αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (740) γραμμαρίων.
Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.