Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε χωριά των Βορείων Τζουμέρκων

Χωριά του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων επισκέφθηκαν την Παρασκευή 21/04 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλη της ΟΜ Β. Τζουμέρκων και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η βουλευτής του κόμματος στο Νομό Μερόπη Τζούφη, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Χρήστος Γρίβας, Κωστούλα Μάκη, Θανάσης Οικονόμου και Γιάννης Στέφος, ο συντονιστής της ΟΜ Β. Τζουμέρκων Νίκος Καρατζένης, και το μέλος της Ν.Ε. και υπεύθυνη οργανωτικού της ΟΜ Β. Τζουμέρκων Ελένη Κολοκούρη.
Τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμμετείχαν αρχικά στο πανηγύρι της Κηπίνας, ενώ στη συνέχεια, ένα μέρος του κλιμακίου επισκέφτηκε τους Καλαρρύτες, τους Χριστούς και τη Βαπτιστή. Στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν με κατοίκους στις περιοχές αυτές, άκουσαν από τον κόσμο τα ζητήματα που τον απασχολούν και διαπίστωσαν το πόσο προβληματισμένος είναι, κυρίως από την οικονομική κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, ανέπτυξαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και στάθηκαν στις σημαντικές αλλαγές που πρέπει και μπορούν να γίνουν, προκειμένου να αμβλυνθεί η οικονομική κρίση και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων, ειδικά των απομακρυσμένων αυτών χωριών.