Επίσκεψη Μερόπης Τζούφη στα Πράμαντα

Συνάντηση με το δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ

Επίσκεψη στα Πράμαντα πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, συνοδευόμενη από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελένη Κολοκούρη, Χρήστο Καρακώστα και Νίκο Καρατζένη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε με το δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ και συζήτησε για τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου της περιοχής, το οποίο θέτει σε καθημερινό κίνδυνο τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες των Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της στήριξης των σχολείων της ορεινής περιοχής ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους.

Όπως τόνισε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «η επίσκεψή μας στα Πράμαντα γίνεται με σκοπό να ακούσουμε τους Τζουμερκιώτες. Η Πολιτεία καλείται να επιλύσει χρόνια ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών και είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τόνισαν τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Τέλος, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με αστυνομικούς και πυροσβέστες που υπηρετούν στην περιοχή.