Επίσκεψη στο Α.Τ. Άνω Καλεντίνης της υποψήφιας Δημάρχου Ελευθερίας Κοσσυβάκη

Περιοδεία και ομιλία στον Μεσόπυργο

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Άνω Καλεντίνη πραγματοποίησε η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ορεινών Συμφωνία» για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και υποψήφια Δήμαρχος Ελευθερία Κοσσυβάκη, το πρωί της Τρίτης 3 Οκτώβρη.
Ο αστυνομικός Διοικητής ενημέρωσε την υποψήφια Δήμαρχο για την λειτουργία του Τμήματος και τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Τους διαβεβαίωσε ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι αρωγός στο έργο του Α.Τ.: «Στόχος μας θα είναι η τόνωση της αίσθησης ασφάλειας στην περιοχή, η ενίσχυση των περιπολιών, η αύξηση του προσωπικού και η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου των Αστυνομικών Αρχών».

Στο Μεσόπυργο
Στον Μεσόπυργο περιόδευσαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του δημοτικού συνδυασμού «Ορεινών Συμφωνία»για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη με την επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Ελευθερία Κοσσυβάκη, την Δευτέρα& Τρίτη 2,3 Οκτωβρίου.
Το βράδυ της Δευτέρας 2/10, η υποψήφια Δήμαρχος μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων και περιοίκων της ΚοινότηταςΜεσοπύργου, όπου ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού. Εξειδίκευσε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ως επόμενη δημοτική αρχή και τις προτεραιότητεςτης σχετικά με τις υποδομές των οδικών συνδέσεων που αφορούν τον Μεσόπυργο, τους πέριξ οικισμούς και τις Κοινότητες, της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη αλλά και την ασφαλή επικοινωνία με την έδρα του δήμου,καθώς και με την ευρύτερη περιοχή στα όρια της Π.Ε. Άρτας και της περιφέρειας Ηπείρου.
Το πρωί της Τρίτης 3/10,η κα Κοσσυβάκηπραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοπύργου όπου είχε εποικοδομητική συζήτησημε τον δάσκαλο του Σχολείου και την νηπιαγωγό για τα θέματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της προσχολικής αγωγής. Προγραμματική θέση του συνδυασμούκαι δέσμευση της υποψήφιας δημάρχου είναι πως κάθε παιδί που ζει στα ορεινά του δήμου θα έχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης με τα παιδιά του κέντρου και τα σχολεία του δήμου θα είναι τα ζωντανά κύτταρα της σχολικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.