Επίσκεψη Χριστόφορου Σιαφάκα στον ΤΟΕΒ

Τον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Ζώνης Λούρου (ΤΟΕΒ Λούρου) επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας μαζί με συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους της παράταξης “Άρτα υπεύθυνα Μαζί”. Σκοπός της επίσκεψης ήταν κυρίως να τεθούν οι βάσεις για αγαστή συνεργασία μεταξύ ΤΟΕΒ Λούρου και Δήμου Αρταίων, ώστε από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης της διοίκησης του Δήμου από τον κ. Σιαφάκα να μπουν σε εφαρμογή έργα και δράσεις που έχει ανάγκη ο κάμπος της Άρτας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος επιμένει στην ουσιαστική συνεργασία με όλους τους οργανισμούς και τους φορείς της περιοχής μας, καθώς για έναν αναπτυγμένο δήμο όπως η Άρτα που ονειρευόμαστε, η αγαστή συνεργασία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο κάθε ενέργειας και δράσης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.
Αναλυτικά, ο κ. Σιαφάκας συζήτησε με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Λούρου, Ευστάθιο Σφήκα, και το προσωπικό για όλα τα θέματα που χρήζουν συνεργασίας του Δήμου Αρταίων με τον ΤΟΕΒ Λούρου γιατη βελτίωση της καθημερινότητας του αγροτικού κόσμου μέσα από έργα και παρεμβάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία για καλύτερο και αποδοτικότερο καθαρισμό των αυλάκων και των δρόμων από καλάμια, χόρτα και πυκνή βλάστηση, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των αγροτών προς τα κτήματά τους τόσο κατά την αρδευτική περίοδο όσο και κατά την περίοδο συγκομιδής της σοδιάς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Αρταίων θα είναι παρών σε όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα του ΤΟΕΒ Λούρου για βοήθεια και συνδρομή στο έργο του, όπως το να συμβάλλει σε τακτική βάση η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων με τα μηχανήματά της στις εργασίες καθαρισμού στα αποστραγγιστικά αυλάκια.
Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Σιαφάκας δήλωσε ότι ο ΤΟΕΒ Λούρου στέκει φρουρός του κάμπου μας, επιτελώντας ένα τεράστιας σημασίας έργο, όπως τον καθαρισμό εκατοντάδων χιλιομέτρων διωρύγων και τάφρων και την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων, κάτι που πρέπει να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται και γι’ αυτό, η νέα Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει να αναπτύξει μια διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία μαζί του, με απώτερο στόχο την υλοποίηση περισσότερων έργων και δράσεων προς όφελος των παραγωγών μας και του αγροτικού κόσμου στο σύνολό του.