Επισκέψεις του Χριστόφορου Σιαφάκα σε γειτονιές της πόλης

Δέσμη μέτρων για την Άνω Πόλη από την 1η μέρα της νέας Δημοτικής Αρχής

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Χριστόφορου Σιαφάκα και του συνδυασμού «Άρτα Υπεύθυνα Μαζί» σε γειτονιές της πόλης μας, κάνοντας συναντήσεις με συμπολίτες μας και ακούγοντας τις απόψεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψη σε γειτονιές της Άνω Πόλης, οι κάτοικοι τόνισαν με αγανάκτηση ότι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τη Δημοτική Αρχή.
«Κοινή διαπίστωση και διαμαρτυρία της πλειοψηφίας του πολιτών είναι η πλήρης εγκατάλειψη της Άνω Πόλης, αλλά και οι τραγικές ελλείψεις στα απολύτως αυτονόητα. Ανεπαρκής φωτισμός, ανεπαρκής αστυνόμευση, έλλειψη σε παιδικές χαρές, πλατείες και πάρκα δραστηριοτήτων, πρόβλημα με εκκρεμείς απαλλοτριώσεις, καθώς και τεράστιο πρόβλημα με τη στάθμευση των αυτοκίνητων» τονίζεται στην ανακοίνωση που αναφέρει ότι «Ο κ. Σιαφάκας δεσμεύτηκε έναντι των πολιτών ότι από την 1η μέρα της νέας Δημοτικής Αρχής θα εγκύψει στην επίλυση των προβλημάτων της Βαλαώρας, με στοχευμένη δέσμη μέτρων. Όπως διαβεβαίωσε τους πολίτες πρωταρχικό μέλημα είναι η Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με το ΚΤΕΛ Άρτας με στόχο την πύκνωση των δρομολογίων, αλλά και πρόβλεψη νέων δρομολογίων με mini bus, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο κέντρο της πόλης ατόμων που διαμένουν σε γειτονιές, που μέχρι σήμερα δεν εξυπηρετούνται με τα υφιστάμενα δρομολόγια… Ο κ. Σιαφάκας τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή από την 1η μέρα θα σταθεί με σοβαρότητα στα προβλήματα της Άνω Πόλης, ευρισκόμενη δίπλα στους κατοίκους και μεριμνώντας για γειτονιές καθαρές και ασφαλείς, με κοινόχρηστους χώρους και χώρους που μπορούν οι κάτοικοι να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.