Επισκέψεις Χρ. Τσιρογιάννη σε Καλαμιά και Ρόκκα

Επισκέψεις και συναντήσεις με πολίτες σε Καλαμιά και Ρόκκα είχαν χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και πολυμελές κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Αρτινών ΣυνΕργασία», στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Άρτας.

Στις συναντήσεις πραγματοποιήθηκε πολύ ουσιαστική συζήτηση για την πορεία των εργασιών στις παραπάνω περιοχές, ενώ υπογραμμίστηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Και στις δύο περιοχές, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει παρεμβάσεις στην καθημερινότητα και έχουν εκτελεστεί και προγραμματίζονται μικρά τεχνικά έργα, τοποθέτηση κολώνων ηλεκτροφωτισμού και στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις οδών, εργασίες καθαρισμού, χαλικοστρώσεις, κοπές υψίκορμων δέντρων, κοπές βλάστησης, καθαρισμοί αυλάκων, κλαδεύσεις, έργα ύδρευσης και άρδευσης, συντηρήσεις και βελτιώσεις πλατειών, κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, εκσυγχρονισμός και βελτίωση αγροτικού ιατρείου κ.α.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: «Συνεχίσαμε τον διάλογο με τους κατοίκους σε όλες τις τοπικές κοινότητες. Σε Καλαμιά και Ρόκκα έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας, ενώ έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία των δικτύων αποχέτευσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς πρόκειται για πολύ σημαντικά έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προστατεύουν το περιβάλλον. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και λύνουμε προβλήματα καθημερινότητας, ιδιαίτερα σε ο, τι αφορά την αγροτική παραγωγή και την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων».