Επισκευή – συντήρηση Αστυνομικού Μεγάρου Άρτας

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, αναδείχτηκε ο ανάδοχος (Περικλής Ζώτος) του έργου: «Επισκευή, συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας», προϋπολογισμού 59.000 ευρώ.

Εκμίσθωση του ιχθυοτροφείου λιμνοθάλασσας Τσουκαλιό
Με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε το σχέδιο διακήρυξης για την εκμίσθωση του δημόσιου Ιχθυοτροφείου λιμνοθάλασσας Τσουκαλιό – Ροδιά, καθώς η τρέχουσα –που ήταν δεκαετής– λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Στην Π.Ε. Άρτας
Υποψήφιος με τον Αλ. Καχριμάνη ο Γ. Αρχιμανδρίτης

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη –και εκ νέου υποψήφιου- Αλέξανδρου Καχριμάνη κατέρχεται ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης και σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευθεί μια θέση υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο που συγκροτεί στο Νομό Άρτας, για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές».

Εμπορικός Σύλλογος Άρτας 
Συμμετοχή στο 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας θα συμμετέχει στο 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας. Καλούμε όλα τα μέλη μας εμπόρους που θέλουν να συμμετέχουν σαν παίχτες να δηλώσουν συμμετοχή στο email:
esartas@ymail.com
ή στα τηλέφωνα 2681052166, 6944770072.
Αν οι συμμετέχοντες παίχτες είναι πολλοί θα κατεβάσουμε δύο ομάδες. Οι συμμετοχές πρέπει να κατατεθούν μέχρι Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019».

Στην κοπή πίτας της ΔΙΠΟΔΕ η Μερόπη Τζούφη

Στην κοπή πίτας της ΔΙΠΟΔΕ του Υπουργείου Παιδείας παρευρέθηκε η Υφυπουργός Μερόπη Τζούφη και σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ευχαριστήσαμε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε εδώ και έναν χρόνο, σε πολύ κρίσιμα θέματα όπως η Ελληνική Εκπαίδευση απανταχού της γης και η λειτουργία των Ελληνικών Σχολείων του εξωτερικού.
Μία συνεργασία, η οποία οδήγησε σε θετικές αξιολογήσεις, αλλά και στη διοργάνωση της μεγάλης εκδήλωσης που πρόκειται να διοργανωθεί στην Αθήνα, αφού φέτος έχουμε την Προεδρία των Ευρωπαϊκών Σχολείων.
Καλή χρονιά, με υγεία, σε όλους και όλες!»

Η Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων κόβει την πίτα της
Η Αδελφότητα Αγναντιτών Ιωαννίνων καλεί τα μέλη της και τους φίλους στον ετήσιο χορό-κοπή πίτας που θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 στο εστιατόριο “Αλλού γι αλλού”.

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Παράταση για τις Βιολογικές Καλλιέργειες
Μετατέθηκε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη 2η πρόσκληση του Μέτρου 11 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 «Βιολογικές Καλλιέργειες».
Όπως αναφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε ανακοίνωση του, η περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης του Μέτρου αυτού μετατίθεται στις 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 00:01 έως και τις 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 23:59.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι, προκειμένου να ενταχθούν στις προκηρυσσόμενες δράσεις του Μέτρου 11 της υπ’ αριθμόν 4075/182059/31-12-2018 πρόσκλησης, υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στήριξής τους, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος.
Η εγγραφή στο εν λόγω σύστημα γίνεται στον ιστότοπο https://registration.dikaiomata.gr/user_registration και η επεξεργασία των αιτήσεων, στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/.
Τέλος επισημαίνεται ότι, η αίτηση στήριξης απευθύνεται στον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης διαμέσου των περιφερειακών υπηρεσιών του ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με την έδρα της εκμετάλλευσης όπως αυτή έχει δηλωθεί στην πλέον πρόσφατη Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης.