ΕπιΣτήθιοι Φίλοι Επίσκεψη στην ογκολογική κλινική του ΠΓΝΙ - "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων επισκέφτηκαν την Μ. Τρίτη 30/4/2024, η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας “Επιστήθιοι Φίλοι” κ.Αγγελική Τσιρογιάννη και η αντιπρόεδρος κ. Αφροδίτη Κράββαρη.

Συζητήθηκαν με την προϊσταμένη της κλινικής κ. Ελευθερία Τζαμάκου οι ανάγκες των ασθενών που αφορούν στην καθημερινότητά τους στο νοσοκομείο και το πως μπορεί ο σύλλογος να τους ΣΤΗΡΙΞΕΙ και δρομολογήθηκαν, από πλευράς συλλόγου, σχετικές ενέργειες για το άμεσο μέλλον.

Ταυτόχρονα, με αγκαλιές και από καρδιάς ευχές για σύντομη ανάρρωση και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς της κλινικής, της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας -Χημειοθεραπειών και στις νοσηλεύτριες, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες καθώς και γλυκά στους συνοδούς. Οι λαμπάδες φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη από το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας “Επιστήθιοι Φίλοι” είναι και θα είναι δίπλα στον ογκολογικό ασθενή, με τις δυνάμεις που κάθε φορά διαθέτει και πάντα ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!