Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό

κ. Πρωθυπουργέ της Χώρας

προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν η αντιπολίτευση δεν κατάφερε να επωφεληθεί από τις απώλειες της κυβέρνησης, ούτε και εάν οι κ.κΚασσελάκης και Ανδρουλάκης φαίνονται ανεπαρκείς να ηγούνται της αντιπολίτευσης. Ενδιαφέρει όμως η αλλαγή των προσώπων και η ανασύνθεση της κεντροαριστεράς επί σκοπώ όπως σοβαρές πολιτικές φωνές να μπορούν και να ασκούν αντιπολίτευση για το καλό της Πατρίδας.

Ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ψήφισε μόνον το 40% των Ελλήνων διότι πλέον το 60% όχι μόνον δεν εμπιστεύεται κανένα αλλά δεν πιστεύει κανένα πολύ δε περισσότερο όταν η τηλεόραση καθημερινά επιχειρεί -ανορθόδοξα- να εξοντώσει την σκέψη του Έλληνα για κάθε αστοχία που ανερυθρίαστα είτε η κυβέρνηση είτε η αντιπολίτευση επιχειρεί σε βάρος τους.

Δεν ενδιαφέρει -όσο δεν ομονοούν- το γεγονός ότι οι πολιτικές δυνάμεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας κατάφεραν να διπλασιάσουν τα ποσοστά τους, ενδιαφέρει όμως [και θα πρέπει να ενδιαφέρει] το γεγονός ότι τα κόμματα αυτά δεν είχαν ούτε και έχουν καμία απολύτως φιλοναζιστική ατζέντα ενώ αδόκιμος εξακολουθεί να παραμένει ο όρος «χριστιανόμετρο» αφού οι ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι περισσότεροι από 8.000.000 στην Πατρίδα μας και τίμησαν όλους με την ψήφο τους ανεξάρτητα εάν επιχειρήσατε συστάδην τους αλλάξατε προσανατολισμούς.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει σίγουρα κ. Πρωθυπουργέ και κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το γεγονός ότι ανά την Ελλάδα είτε -δια των τοπικών σας αρχόντων- είτε δια των -κομματικών σας αυλικών- απομακρυνθήκατε ιδιαίτερα επικίνδυνα από την κοινωνία, από τον ελεύθερο επαγγελματία, τον έμπορο, τον αγρότη κλπ που γύρισε ΣΕ ΟΛΟΥΣ την πλάτη του.

Καμία σημασία δεν θα έχει ο ανασχηματισμός σας και η ανασύνθεσή σας όσο αφήνετε τα συμφέροντα πίσω από τα ΜΜΕ να νομοθετούν στην πλάτη μας και τους ανίκανους να σας κτυπούν την πλάτη και να συνεχίζουν να σας έχουν στον ύπνο.

Ο ψηφοφόρος προειδοποίησε με την στάση του και έδειξε ότι δεν τρώει άχυρο.
Καλό Καλοκαίρι
Δημήτρης Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος