Ετήσιος χορός και κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας πραγματοποίησε το Σάββατο 28/01/2023 με απόλυτη επιτυχία, μετά από αποχή δυο ετών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας. Η συμμετοχή των μελών αλλά και φίλων της Αστυνομίας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, o Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος ΣΤΥΛΙΟΣ, η Βουλευτής Άρτας κ. Όλγα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ. Βασίλειος ΨΑΘΑΣ, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αρταίων, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. κ. Θεόδωρος ΓΟΥΣΙΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ, εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου κ. Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου – Κέρκυρας κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Από τον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής, Δικηγόρο κ. Δημήτριο ΛΑΜΠΡΑΚΗ βραβεύτηκε η ΚΑΡΕΖΟΥ Ελένη, κόρη του Αρχιφύλακα ΚΑΡΕΖΟΥ Γεώργιου, η οποία πέτυχε την εισαγωγή της στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας καθώς ως τέκνο αστυνομικού πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.
Η Ένωση, ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και ταυτόχρονα έγιναν αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών καθόσον τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.