Ευχαριστήριο μήνυμα του πρώτου σε ψήφους εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Ν. ΣΚΟΥΦΑ Μιχάλη Γιαννούλη

Αγαπητοί συνδημότες
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον καθέναν και τη καθεμιά σας ξεχωριστά που με εμπιστευθήκατε, και τιμήσατε με την ψήφο σας, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και συγχρόνως τεράστια ευθύνη, ώστε να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης, που μου δείξατε.
Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα σε κάθε συμπολίτη μου, όπως και μέχρι χθες ήμουν, αγωνιζόμενος πλέον από τη θέση του δημοτικού συμβούλου η από όποια άλλη θέση η ρόλο μου εμπιστευθεί ο Δήμαρχος κ. Κ. Παπασιώζος, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και στη δημιουργία των προϋποθέσεων για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους, όλων των συνδυασμών για τον αγώνα που έδωσαν και καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν.
Τέλος θα ήθελα ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την τεράστια υπομονή και στήριξη που μου έδειξαν σε όλο αυτό το δύσκολο αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Γιαννούλης