Ευχαριστήριο Μητροπόλεως Άρτης για τους χορηγούς των Κατασκηνώσεων

Σε μια εποχή έντονης αμφισβήτησης και κρίσης των αξιών, όπου οι νέοι μας δύσκολα οραματίζονται και αισιοδοξούν για το μέλλον τους, σε μια κοινωνία που ψάχνει τον προσανατολισμό και το βηματισμό της, σε μια καθημερινότητα που τρέχει με ξέφρενους ρυθμούς, μια μικρή ομάδα νέων έκαναν μια ξεχωριστή, μα τόσο όμορφη, διαφοροποίηση σε πείσμα των σύγχρονων προκλήσεων, συμμετέχοντας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.
Οι ορεινές εγκαταστάσεις στις Κρανιές και στο Αθαμάνιο, ζωντανεύουν για ένα μήνα από τα χαμόγελα, τα παιχνίδια, τα τραγούδια, τους ύμνους και τις προσευχές των μικρών μας φίλων.
Όλα αυτά οφείλονται στις άοκνες και επίμονες προσπάθειες τόσο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου, όσο και των συνεργών του, επωνύμων και ανωνύμων χορηγών και δωρητών, που κάθε χρόνο στηρίζουν με γενναιοδωρία το θεάρεστο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς ανώνυμους δωρητές και χορηγούς. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ βγαίνει από τα χείλη των παιδιών, που απολαμβάνουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τον ψυχικό τους κόσμο. Πρόκειται για μία προσφορά προς την κοινωνία και την πατρίδα μας, που έχουν ανάγκη αυτούς τους νέους και τις νέες για να προχωρήσουν και να μεγαλουργήσουν.

4 αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Παρίσι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Στην πόλη του φωτός βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η Εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 2 Αυγούστου έως τις 6 Αυγούστου.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι το απόλυτο test event πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2024 στο ίδιο κωπηλατοδρόμιο και η Εθνική Ομάδα αποτελείται από 17 αθλητές/αθλήτριες, μεταξύ αυτών και 4 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2022 η Ελληνική Εθνική Ομάδα είχε αναδειχθεί πρώτη παγκόσμια δύναμη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.
Συγκεκριμένα: η Ντάρα Νεφέλη θα αγωνιστεί στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων, ο Καραγιάννης Κων/νος θα αγωνιστεί στο Τετραπλό Σκιφ Εφήβων και οι Κούτρας Δημήτρης και Κωστούλας Βασίλης, , αμιγώς πλήρωμα του Ν.Ο.Ι., στη Δίκωπο άνευ Εφήβων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του αλλά και σε όλα τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Σε ιδιώτη οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων
Για 1+1 χρόνο θα δοθούν σε ιδιώτη οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Ηπείρου μετά το πέρας της δοκιμαστικής λειτουργίας τους.
Η απόφαση ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου κατά πλειοψηφία και ο Σύνδεσμος μπορεί πλέον να προχωρήσει στον ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 8,6 εκατομμύρια.