Ευχαριστήριο της οικογένειας Δημήτρη (Τάκη) Γεωργούλα

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε πού έφυγε από κοντά μας, ο δικός μας Τάκης. Υπήρξε σύζυγος, πατέρας, αδερφός, φίλος τιμώντας κάθε ιδιότητα για κάθε έναν από εμάς χωριστά δίνοντας παράδειγμα σε όλους μας, ήθους, αξιοπρέπειας, μεγαλείου, αγωνιστικότητας.
Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην κοινωνία την δεδομένη στιγμή από την παγκόσμια πανδημία δεν θα μπορέσουμε να τελέσουμε το τριετές μνημόσυνο (15/04/20) στην μνήμη του εκλιπόντος όπως είχε προγραμματιστεί.

Η οικογένεια του για αυτό το λόγο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αγαπημένους, συγγενείς ,φίλους που συμπαραστάθηκαν στο βαρύ φορτίο του πένθους. Επίσης όλους τους συναγωνιστές του εκλιπόντος που πολέμησαν μαζί στη μάχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα τριάντα χρόνια παρουσίας του εκεί, υπηρετώντας τον πολίτη, κερδίζοντας καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες.
Με την στάση σας και την αγάπη προς το πρόσωπο του μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά έχοντας παρακαταθήκη ένα όνομα που δεν είδε ποτέ το τέλος του τούνελ διότι αγωνιζόταν δίχως να επιδιώκει την αναγνωρισιμότητα.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις αναρτήσεις σας σε ηλεκτρονικούς ιστότοπους , σχετικές με την προσωπικότητα του και την ανιδιοτελή πρόσφορα του στα κοινά κρατώντας τον ακόμη και σήμερα ζωντανό στη μνήμη μας.
Ο Τάκης έφυγε στην αιωνιότητα την ημέρα της Αναστάσεως για την δική του ανάσταση. Πλέον πορεύεται σε αθόρυβες διαδρομές στην απεραντοσύνη του κόσμου.
Σας ευχαριστούμε.
Η οικογένεια του εκλιπόντος.