Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου

Την Παρασκευή 03-06-2022, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων τα εξής:
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες έργου Οδός Σταύρου Νιάρχου», αναδόχου «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 31-12-2022.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια σωλήνων PΕ Φ110 για την επέκταση του δικτύου άρδευσης Χρυσοβίτσας (προμήθεια υλικών)», αναδόχου «τ.ε.μ.α. ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Α.Ε.», μέχρι την 15-07-2022.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση – βελτίωση οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς», αναδόχου «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 31-10-2022.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/Π.Ε. Άρτας και του Δήμου Νικολάου Σκουφά για την εκτέλεση του έργου «Επείγουσες εργασίες επισκευής – συντήρησης στραγγιστικού αντλιοστασίου Κομμένου», προϋπολογισμού € 36.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
-Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών για την «Επισκευή δύο σταθμών μέτρησης ποιότητας νερού ποταμών και τάφρων που εκβάλλουν στον Αμβρακικό» της Π.Ε. Άρτας, αναδόχου «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.» μέχρι την 31-08-2022.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την προμήθεια ανταλλακτικών και για εργασίες επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας.
-Έγκριση του από 23-05-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 23-05-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας (περ. Λιάτσιλια)», προϋπολογισμού € 816.825,09 με ΦΠΑ της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του ΤΟΕΒ Ραγίου – Κεστρίνης», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022042071 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεσος καθαρισμός παραλίας Καραβοστασίου από φερτά υλικά και διευθέτηση χειμάρρου (παροχή υπηρεσιών)».

-Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 13-04-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Έργα αντιστηρίξεων, ασφαλτοστρώσεων, καθαρισμού υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευής νέων, σήμανσης και ασφάλειας στην Ε.Ο. Αρχάγγελος – Νεράιδα», προϋπολογισμού € 212.281,59 με ΦΠΑ.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης μετά από βροχοπτώσεις στην παραλιακή οδό (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεσος καθαρισμός ρεμάτων και τεχνικών περιοχής Αθαμανίου από φερτά υλικά προς αποφυγή πλημμυρών μετά τις τελευταίες έντονες καταιγίδες (παροχή υπηρεσιών)».