Ημερίδα για «τα τρόφιμα του αύριο» στην Αθήνα
Συμμετέχει το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Σημαντική ημερίδα για τα «τρόφιμα του αύριο», στην Αθήνα με το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να συμμετέχει στο έργο FoodOmicsGR και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα παρουσιάσει τρεις ομιλίες για την ανάπτυξη καινοτόμων παραγωγικών συστημάτων τροφίμων με ομιλητή τον Γιάννη Σκούφο, την παραγωγή, ιχνηλασιμότητα και ταυτοποίηση της αυθεντικότητας μονοποικιλιακών τυροκομικών προϊόντων από την καθηγήτρια Αθηνά Τζώρα και δημιουργία καινοτόμων τυροκομικών προϊόντων, κεφαλογραβιέρας ω -3 και ανάλυση του μικροβιώματος από την υποψήφια διδάκτορα Κατερίνα Νέλλη.
Η ημερίδα μας με θέμα «Ενδελεχής Χαρακτηρισμός και Ανάδειξη της Αλυσίδας Αξίας των Ελληνικών Τροφίμων» διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Εθνική Ερευνητική Υποδομή «FoodOmicsGR, National Research Infrastructure for the Comprehensive Characterisation of Foods και θα διεξαχθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).