Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών βραβεύει το ετήσιο περιοδικό της Ι.Λ.Ε.Τ.

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκωνν με μεγάλη χαρά και περηφάνια πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους της ότι η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, με πρόταση του Προέδρου του Σωματείου και με απόφαση του Δ.Σ της, επέλεξε να βραβεύσει με «Αριστείον Γραμμάτων» το ετήσιο περιοδικό της Ι.Λ.Ε.Τ., τα «Τζουμερκιώτικα Χρονικά», στα πλαίσια της βράβευσης εφημερίδων και περιοδικών Συλλόγων και φυσικών προσώπων, που ακόμα ανθίστανται και αποτελούν «ανάχωμα» πολιτισμού στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, συνεχίζοντας την έκδοση.

Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, το αρχαιότερο λογοτεχνικό σωματείο (έτος ίδρυσης 1930), με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων παρουσίας της στο λογοτεχνικό χώρο, θα απονείμει Αριστεία Γραμμάτων σε εφημερίδες και περιοδικά και ετήσια τιμητικά βραβεία σε όσους συμμετείχαν και απέσπασαν διάκριση στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό έτους 2024 (Ποίησης, Διηγήματος, Χρονικού, Μαρτυρίας και Ολοκληρωμένου Έργου).

Η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».
Όσα μέλη και φίλοι της Ι.Λ.Ε.Τ. επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στην τιμητική εκδήλωση της απονομής αριστείων και βραβείων της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.