Η ΑΡ.Π.Η για τη συνέντευξη του Γ. Ζάψα στη Πρέβεζα

«Ο κ. Ζάψας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Πρέβεζα «έχυσε δάκρυα» για τον «δύστυχο λαό» της περιοχής μας. Με μεγάλη υποκρισία προσπαθεί να εμφανιστεί ως αντίπαλος της παράταξης Καχριμάνη η οποία είναι συνυπεύθυνη μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που βιώνουμε» σημείωσε η επιτροπή περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας της ΑΡιστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο σχετικά με τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κυβερνητικός υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ζάψας πριν λίγες ημέρες στην Πρέβεζα

«Η περιφερειακή αρχή του Καχριμάνη και τα κυρίαρχα επιχειρηματικά συμφέροντα (εταιρείες έρευνας-εξόρυξης υδρογονανθράκων, τράπεζες, βιομηχανίες τροφίμων-νερού-γάλακτος, μεγαλοξενοδόχοι, κατασκευαστές, πολυεθνικές – ντόπιες εμπορικές αλυσίδες, μεγαλοαγροτοκτηνοτρόφοι, μαρίνες κτλ) πορεύτηκαν χέρι-χέρι με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των δικαιωμάτων του λαού της περιοχής και του περιβάλλοντος.
Η αντιλαϊκή πολιτική της διοίκησης Καχριμάνη , αποτελεί «ηπειρώτικη» έκδοση της αντίστοιχης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα και την αντιπροσωπεύει η παράταξη του κ. Ζάψα στην Ήπειρο.

Η κυβερνητική παράταξη του κ. Ζάψα δε διαφοροποιείται πουθενά από τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η παράταξη Καχριμάνη της ΝΔ για την «ανάπτυξη» της περιοχής μας.
Η κυβερνητική παράταξη του κ. Ζάψα πλειοδοτεί σε «καλύτερες» προτάσεις «ανάπτυξης», και μαζί με τους κ. Δημητρίου και Ριζόπουλο φιλοδοξούν όλοι μαζί να ανακατέψουν τη τράπουλα των επιχειρηματικών συμφερόντων για την εξυπηρέτηση των δυνάμεων που τους στηρίζουν» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΑΡΠΗ.