Η Δημοτική Αναγέννηση για την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της “Δημοτικής Αναγέννησης’ Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, μαζί με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής επισκέφθηκαν τις διευθύνσεις της α’βάθμιας και β’βάθμιας εκπαίδευσης ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ..

«Κι επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση εμπλέκεται άμεσα στην λειτουργία των σχολειών μας, με την ευθύνη του ρόλου μας σ’αυτό το λειτούργημα επισκεφθήκαμε τις διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους από τους νέους διευθυντές τους, ευχηθήκαμε στην κα Χαμπηλομάτη και Βασιλείου καλή θητεία και τους δηλώσαμε το πραγματικό μας ενδιαφέρον για την σωστή λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων του Δήμου μας.

Οι μαθητές μας, λοιπόν, επιστρέφουν στα σχολεία στις 14 Σεπτέμβρη 2020 σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες λόγω της έξαρσης του νέου κορωναϊού. Υπάρχει έτσι η αναγκαιότητα για την λήψη αποτελεσματικότερων μέσων προστασίας, κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών, των εκπαιδευτικών, του προσωπικού των σχολείων αλλά και των οικογενειών όλων μας…», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.