Η καλύτερη στοιχηματική για να ποντάρεις σε Αγγλικούς αγώνες

Κατά πολλούς ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν θα γινόταν να λείπει από τις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών στο διαδίκτυο. Η Πρέμιερ Λιγκ και κατά συνέχεια οι πιο μικρές κατηγορίες της Αγγλίας έχουν μερικούς… φανατικούς οπαδούς στη χώρα μας, οι οποίοι ξεκινούν τη μελέτη από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Φυσικά, τον μεγαλύτερο τζίρο στις στοιχηματικές εταιρίες, μαζεύει η μεγάλη κατηγορία (Premier League). Πάμε να δούμε ποια είναι καλύτερη στοιχηματική εταιρία για Πρέμιερ Λιγκ.

Γκανιότα & Στοιχηματικές Επιλογές
Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε από στατιστικά στις εταιρίες του διαδικτύου. Μέχρι ώρας φέτος η Betshop ηγείται στο θέμα της γκανιότας, με λίγο κάτω από 4% και στη συνέχεια ακολουθούν Winmasters και Stoiximan. Μάλιστα, μιας και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο εκεί υπάρχει τουλάχιστον ένα ντέρμπι, η Stoiximan προσφέρει το ματς αυτό με 0% γκανιότα σε επιλογή σημείου 1, Χ ή 2. Πέρα από αυτά, Bet365, Sportingbet και Stoiximan έχουν άπειρα μακροχρόνια και ποικιλία στις αγορές τους πάνω στις Αγγλικές λίγκες.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για Πρέμιερ Λιγκ ?
Αν ήταν να επιλέξουμε την εταιρία που θα παίζαμε τα χρήματά μας, κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή θα ήταν η Bet365. Μια εταιρία που είναι χορηγός σε πολλές ομάδες της χώρας, ξέρει καλά το αντικείμενο μιας και εδρεύει εκεί, προσφέρει συχνά προσφορές σε αγώνες της και έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σε μακροχρόνια στοιχήματα (μέχρι και επόμενο προπονητή, κατάκτηση μελλοντικών πρωταθλημάτων κ.α.).

Τι αξίζει να ποντάρουμε σε Πρεμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ
Οι πιο έμπειροι παίκτες, έχουν παρατηρήσει την άνοδο των αγορών στις επιλογές του over 2.5 στα Αγγλικά πρωταθλήματα. Ακόμα και οι πιο μικρές κατηγορίες παίζονται σε γήπεδα-χαλιά, κάτι που συμβάλλει στο να παίζεται καλό ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ.

Τώρα, πολλοί είναι εκείνοι που κυνηγούν τις εκπλήξεις, καθώς οι διαφορές των ομάδων δεν είναι μεγάλες. Στην Πρέμιερ Λιγκ, πάντως, πληρώνει πολύ συχνά το Live-Betting, ειδικά αν η ομάδα που είναι φαβορί δεν έχει σκοράρει νωρίς.

Η Πρέμιερ, τέλος, είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο αν κάποιος παρακολουθεί κάθε εβδομάδα μπορεί να δώσει σημεία. Αν εξαιρέσουμε τις 6-7 μεγάλες ομάδες του Νησιού που προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί, η φόρμα παίζει μεγάλο ρόλο για να «χτυπήσει» κάποιος διπλά πάνω από 2.80-3.00 σε κάθε αγωνιστική.