Η Νομαρχιακή Οργάνωσης Ν.Δ. Άρτας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτριος Σκανδάλης, σημειώνει τα ακόλουθα:

«Φίλες και φίλοι,
Κατά τις χθεσινές εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε πανελλαδικά το ποσοστό του 39,9% και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας.
Στο νομό μας, η παράταξή μας κατέγραψε ποσοστό 38,99% και επανεξελέγη Βουλευτής Άρτας ο κ. Γεώργιος Στύλιος.
Ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Άρτας συγχαίρουμε τον εκλεγέντα Βουλευτή μας, κ. Γεώργιο Στύλιο και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Επίσης συγχαίρουμε τους πολιτευτές μας, κ. Ευστάθιο Γιαννούλη, κα. Ευαγγελία Καραμπίνα, κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και κα. Δήμητρα Νικολάου, για τον καλό τους αγώνα, καθώς και τους βουλευτές και πολιτευτές όλων των παρατάξεων στο νομό μας.
Άξιοι συγχαρητηρίων και ευχαριστιών είναι τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, που υποστήριξαν ως επόπτες, εκλογικοί αντιπρόσωποι, εθελοντές ή με άλλους τρόπους τόσο την χθεσινή εκλογική διαδικασία, όσο και τις εκλογικές διαδικασίες που προηγήθηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία.
Από σήμερα, με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και με την ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε, είμαστε βέβαιοι ότι η πατρίδα μας και ο νομός μας μπορούν πλέον να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.
Με πολλή δουλεία, ενότητα και υπευθυνότητα απ’ όλους μας, η Ελλάδα και η Άρτα θα αλλάξουν σελίδα και θα επανέλθουν στη θέση που τους αξίζει».