Η Φιλίππα Ζώγα Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Η Φιλίππα Ζώγα είναι η Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, στο φετινό Καρναβάλι. Γεννημένη 29 Ιανουαρίου του 1990, η Φιλίππα έχει ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, και θα δώσει περισσότερη αποκριάτικη φωτιά με τη χάρη της, το ταλέντο της και τις αρετές της στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, το Καρναβάλι που διοργανώσει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο.

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου
Εγκαίνια νέου καταστήματος στη Φιλιππιάδα
O Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Φιλιππιάδα (Μπιζανίου 266 & Γριμπόβου, Τ.: 2683 301230), την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στις 19:00.

Περιφέρεια Ηπείρου: Συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «IFT 2020»
To Eπιμελητήριο Άρτας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος φορέων και επιχειρηματιών του χώρου από την Ήπειρο, με stand στο περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «IFT 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Βελιγράδι της Σερβίας.
Η συμμετοχή εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδιασμού για περαιτέρω αύξηση επισκεπτών από την δυναμική αγορά της Σερβίας , η οποία καταλαμβάνει ένα σημαντικό ποσοστό του ετησίου αριθμού επισκεπτών στην Ήπειρο. Για το λόγο αυτό προτίθεται να φιλοξενήσει στο Περίπτερό της, επιχειρηματίες του χώρου που εδρεύουν στην Ήπειρο, καθώς και φορείς που το επιθυμούν.

Το υλικό πρέπει να είναι στην Σέρβικη ή την Αγγλική γλώσσα για να είναι εύχρηστο και σε καθορισμένες ποσότητες. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στο email: s.lolis@php.gov.gr με την συμπλήρωση της συνημμένης φόρμα συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.
Το ύφος των περιπτέρων είναι λιτό – χωρίς καμία περιττή διακόσμηση και δεν επιτρέπει σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο του δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.H έκθεση διοργανώνεται από την «D.P. Beogradski Sajam (υπεύθυνη• Dragana Kovacevic & Aleksandra Milosavjevic) +381 11 2655 377 00381 11 2655 722•
E-mail: Dragana.Kovacevic@sajam.rs• web site : www.belgradetourismfair.com•
Για περαιτέρω διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τμήμα τουρισμού: κ. Σωτήρης Λώλης 2651087143. Email: και s.lolis@php.gov.gr
Για πληροφορίες επικοινωνήστε και με το Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 26810 28728

Οι επόμενες Προκηρύξεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ του ΑΣΕΠ
Οι επόμενες Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ παρουσιάζονται μετά από επίσημη ενημέρωση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το epoli.gr αυτές είναι:
– Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

-Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΤΕ.
-Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ.
– Προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.
-Προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού (Βοήθεια στο Σπίτι).

Συνεορτασμός μνήμης ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ από ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ και ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δύο ιστορικοί και πολυπληθείς Σύλλογοι της πόλης μας,
ο Ναυπακτιακός Σύνδεσμος εν Πάτραις «Ο Άγιος Χαράλαμπος» και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, συνεορτάζουν τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, προστάτη του Ναυπακτιακού Συνδέσμου, αλλά και πολιούχου – προστάτη της Πρέβεζας. Οι διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Ναυπακτιακού Σύνδεσμου εν Πάτραις, στα Ζαρουχλέικα Πατρών (Ανθείας 122-126).

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει:
Κυριακή: 9/2/2020, ώρα 18.00 Μέγας Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας.
Δευτέρα: 10/2/2020, ώρα 7.00 – 10.30 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ.κ. Ιεροθέου.
Δευτέρα: 10/2/2020, ώρα 17.30 Απόδοση εορτής, περιφορά εικόνας.
Καλούμε τους απανταχού Ναυπακτίους, Ηπειρώτες και φίλους των συλλόγων μας, να συμμετέχουν στο λαμπρό θρησκευτικό εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους.

Πρώτη συμμετοχή του ΑΓΟ Θεσπρωτικού στο 5ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυμναστικής
Η πρώτη συμμετοχή του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Θεσπρωτικού (ΑΓΟΘ) στο 5ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα αισθητικής και ομαδικής γυμναστικής το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα στέφθηκε από επιτυχίες. Η ομάδα του Θεσπρωτικού κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία 8-10 ετών. Συμμετείχαν οι αθλήτριες: Ανθή Τούση, Δήμητρα Τσεκούρα, Ευτέρπη Καλδανη, Μαρία Δράκου, Βασιλική Κολιού, Αντριάνα Σουμάλα. Προπονήτρια Χόικα Λίνα.