Η Όλγα Γεροβασίλη για το τραγικό δυστύχημα στα Τζουμέρκα

Όλγα Γεροβασίλη Βουλευτής Άρτας, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έκανε την ακόλουθη δήλωση για το τραγικό δυστύχημα στα Τζουμέρκα: «Μεγάλη η θλίψη για το νέο ορειβάτη που έχασε πρόωρα τη ζωή του, μετά από τραγικό δυστύχημα στα Τζουμέρκα, κάνοντας το αγαπημένο του άθλημα, έχοντας πολλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Καλό ταξίδι Ερμή στα απάτητα μονοπάτια. Η σκέψη μας και η συμπαράστασή μας στους γονείς και τους αγαπημένους σου».

Σειρά ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τις ομορφιές των περιοχών του Δήμου Αρταίων
Μια νέα προσπάθεια προβολής των Τοπικών του Κοινοτήτων ξεκίνησε ο Δήμος Αρταίων με την δημιουργία μικρού μήκους ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής, με σκοπό την προώθηση και προβολή της κάθε περιοχής του Δήμου ξεχωριστά.
Μέσα από τις αφηγήσεις των Τοπικών Προέδρων παρουσιάζονται οι ομορφιές, οι εναλλακτικές προτάσεις, τα μνημεία, οι κύριες ασχολίες των κατοίκων καθώς και η εξέλιξη και η ανάπτυξη των περιοχών, από το βουνό μέχρι την θάλασσα.
Τα ντοκιμαντέρ θα προβάλλονται εβδομαδιαία στο διαδικτυακό κανάλι του Δήμου Αρταίων ARTA WebTV στο παρακάτω link: youtube.com/ARTAWebTV/.

Βασίλης Γιόγιακας: «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζυγισθεί, έχει μετρηθεί, και βρέθηκε ελλιπής» 
«Ο κόσμος περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ προτάσεις, όχι τυφλές καταγγελίες», τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά την ομιλία του στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρθηκε στα «αυθαίρετα» και «παραπλανητικά» συμπεράσματα για την πανδημία και την ακρίβεια που επαναλαμβάνονται στο κείμενο της πρότασης δυσπιστίας. Τόνισε επίσης ότι η Κυβέρνηση αναγνώρισε λάθη και αστοχίες στη διαχείριση της κακοκαιρίας και ζήτησε συγγνώμη που τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που «ξεχνάει το πώς διαχειρίστηκε ως Κυβέρνηση τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, τις πλημμύρες στη Μάνδρα και στην Μαγούλα». «Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στη λήθη. Ποντάρει στην τακτική του ώριμου φρούτου. Και βολεύεται σε ένα παιχνίδι τυφλής καταγγελίας. Όμως το 2022 δεν είναι 2012. Γιατί από τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζυγισθεί και έχει μετρηθεί. Και βρέθηκε ελλιπής. Αυτό έχει κριθεί από την ελληνική κοινωνία το 2019.», ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Γιόγιακας.