Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μοτοσικλετιστή

Στις 02-04-2021και ώρα 12:15΄, στο 3 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Τρικάλων, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Πρέβεζα: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του ύστερα από καυγά
Συνελήφθη, στις 02-04-2021 το πρωί σε περιοχή της Πρέβεζας, αλλοδαπός, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πρέβεζας, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τραυμάτισε την αλλοδαπή σύζυγό του εντός του χώρου στον οποίο διέμεναν. Η παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται.
Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για υπόθεση ναρκωτικών 
Συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε στις 02-04-2021 το απόγευμα σε περιοχή των Ιωαννίνων, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, είχε προηγηθεί ο εντοπισμός από τους αστυνομικούς δύο σάκων με ακατέργαστη κάνναβη, κρυμμένοι σε δασώδη περιοχή, η οποία τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, όταν προσέγγισαν με αυτοκίνητο την περιοχή προκειμένου να μεταφέρουν σε άλλο σημείο τα ναρκωτικά.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν:
• οι δύο σάκοι, που περιείχαν -21- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -25- κιλών και -850- γραμμαρίων,
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• χρηματικό ποσό -6.400- ευρώ και
• -5- κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σε χωριό του Δήμου Σουλίου
Εξιχνιάστηκε άμεσα απόπειρα κλοπής από σπίτι
Εξιχνιάστηκε άμεσα ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας απόπειρα κλοπής από μονοκατοικία.
Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπής ότι στις 02-04-2021 το πρωί, άγνωστος εισήλθε στο σπίτι της σε χωριό του Δήμου Σουλίου, τράπηκε όμως σε φυγή όταν έγινε αντιληπτός από την ίδια.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα.
Προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ιωάννινα: για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 
Συνελήφθη στις 02-04-2021 το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το μεσημέρι σε κεντρική οδό των Ιωαννίνων ο αλλοδαπός προσέγγισε ημεδαπή που κινούνταν πεζή και προέβη σε βάρος της σε πράξη που πρόσβαλε βάναυσα την αξιοπρέπειά της.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη διαμερίσματος στα Ιωάννινα 
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων υπόθεση διάρρηξης ισόγειου διαμερίσματος που έγινε το μεσημέρι της 27-03-2021 στην πόλη των Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -525- ευρώ, ρολόι και έγγραφα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινης 
Συνελήφθη στις 03-04-2021 το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ημεδαπή φυγόποινη. Ειδικότερα, σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, σύμφωνα με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -8- μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.