Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων :Στηρίζει καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρότυπης θερμοκηπιακής μονάδας

Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων υποστηρίζει την υλοποίηση ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης σε μια πρότυπης μονάδα θερμοκηπιακής και υδροπονικής καλλιέργειας κηπευτικών και αρωματικών φυτών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκτελείται από το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε αγροτικές και θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων στην περιοχή της Ιεράς Μονής Βελλάς.

Ο όμιλος εταιριών ΤΕΧΑΝ ENVIPCO, που κατασκευάζει και λειτουργεί τα υψηλής αμερικανικής τεχνολογίας αυτόματα μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών, εφαρμόζει ένα μοναδικό και καινοτόμο «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» προσφέρει χρηματοδότηση κατόπιν ψηφοφορίας, για να ενισχύσει σημαντικές δράσεις για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία.

Ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα χρηματοδοτηθεί για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού του προγράμματος.

Ανακοίνωση

Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων συμμετέχει στον διαγωνισμό στον τομέα «Παιδεία» και προσκαλεί άπαντες  με την ψήφο τους  να στηρίξουν την υποψηφιότητά της έως την 31η Μαΐου 2024.

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της κάτωθι ιστοσελίδας: https://csr-texan.recycling-center.gr/ (στον τομέα παιδεία)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΑΞΙΜΟΣ