Ιωάννινα: Συνελήφθησαν για κλοπή από κατάστημα ρούχων

Συνελήφθησαν στις 08-05-2024 το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός και ημεδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι εισήλθαν σε κατάστημα ενδυμάτων, από όπου αφαίρεσαν ρούχα συνολικής αξίας -90- ευρώ, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει τα αντικλεπτικά κατά την παραμονή τους στα δοκιμαστήρια.
Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα για διακίνηση ηρωίνης 
Συνελήφθησαν την Τετάρτη το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ενώ νωρίτερα ο ένας από αυτούς είχε προμηθεύσει τον άλλον με μικροποσότητα ηρωίνης.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• 9 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 83,8 γραμμαρίων,
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
• 135 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Πρέβεζα: έκλεβε από μνήματα κοιμητηρίου
Συνελήφθη στις 8-5-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας ο αλλοδαπός αφαίρεσε από διάφορα μνήματα κοιμητηρίου Ιερού Ναού ποσότητα ελαιόλαδου, συνολικής αξίας περίπου 100 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

Συλλήψεις στη Θεσπρωτία για παράνομες χωματουργικές εργασίες 
Συνελήφθησαν στις 09/05/2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί προέβαιναν σε χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης παραλίας για λογαριασμό ξενοδοχειακής μονάδας, με υπεύθυνο τον συλληφθέντα ημεδαπό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.