Ιωάννινα: Σύλληψη για ηχορύπανση από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 

Συνελήφθη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι όπως διαπιστώθηκε έκανε χρήση μουσικής παραβιάζοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο θορύβου.

 

Σύλληψη φυγόποινου στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς 
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών και χρηματική ποινή -1.200- ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Ήπειρο κατά το τελευταίο 15ήμερο
Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολίων και δράσεων που υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 15ήμερο συνολικά 13 άτομα.
Ειδικότερα, πρόκειται για 11 ημεδαπούς και 2 αλλοδαπούς, που συνελήφθησαν σε 12 διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και κοκαΐνης σε μία από αυτές.
Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• 6 άτομα στην Άρτα,
• 5 στα Ιωάννινα και
• 2 στην Πρέβεζα.

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.