Κάθε ημέρα και καλύτερο οδικό δίκτυο στον Δήμο Αρταίων

Σε Κορωνησία, Καμπή, Άγιο Σπυρίδωνα, Γραμμενίτσα, Κωστακιούς και Κεραμάτες

Ένα ακόμη έργο που θα βελτιώσει το υφιστάμενο οδικό δίκτυο σε περιοχές του Δήμου μας, ξεκινά το επόμενο διάστημα μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης ανάμεσα στον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ” Ιωάννας Τσουμάνη.
Πρόκειται για 4 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων σε Κορωνησία, Καμπή, Άγιο Σπυρίδωνα, Γραμμενίτσα, Κωστακιούς και Κεραμάτες, με προϋπολογισμό έργου 580.000 ευρώ και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (Πρωτοβουλία Leader).
Κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης, ο Δήμαρχος ανέφερε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα έργα για τις τοπικές κοινότητες, αφού «χιλιόμετρο το χιλιόμετρο βελτιώνεται η ασφάλεια και η προσβασιμότητα σε όλο το εύρος του Δήμου μας».

Μήνυμα για τις Πανελληνίες Εξετάσεις
Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στέλνει το δικό του προσωπικό μήνυμα στους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στις 14 Ιουνίου.
«Οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, οι δεύτερες που πραγματοποιούνται σε συνθήκες πανδημίας, ξεκινούν την Δευτέρα. Μαζί τους ξεκινά, η προσπάθεια των μαθητών, να διεκδικήσουν ένα σημαντικό βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, να υπερβούν τις δυσκολίες, το άγχος και πιθανές αδυναμίες που προκάλεσε η υγειονομική κρίση στην προετοιμασία τους και να αποδώσουν το καλύτερο που μπορούν.
Τέλος, όσο κοινότοπο και αν ακούγεται παραμένει πέρα για πέρα αληθινό. Οι πανελλήνιες εξετάσεις, είναι μία από τις πολλές εξετάσεις που θα κριθούν οι μαθητές να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους. Εξετάσεις χωρίς ύλη, χωρίς sos, χωρίς πολλές φορές προετοιμασία.

Με όπλα την ψυχραιμία, την αυτοεκτίμηση, την πίστη στις δυνατότητές σας. Σε όλα αυτά που σας κάνουν τόσο διαφορετικούς και ταυτόχρονα άξιους.
Εύχομαι σε όλους, την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς, αυτές οι αξίες να σας συνοδεύουν στις πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και σε όλη την ενήλική ζωή σας».