Κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας

Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κιλκίς, την Πέμπτη 10 Ιουνίου

«Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, δημοκρατικοί πολίτες, ενώνουμε τη φωνή μας με τα συνδικάτα και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους χορηγούς της:
Δε θα επιτρέψουμε τη νομοθέτηση της “εργασιακής ζούγκλας” που οραματίζονται. Δε θα επιτρέψουμε τη διάλυση της εργατικής νομοθεσίας και τη νομιμοποίηση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας» σημειώνει η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας και καλεί «Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κιλκίς, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, 10 π.μ.». Και η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαφτίζει “σύγχρονο” ένα νομοσχέδιο που μας γυρνάει στη δεκαετία του ’60. Αυτή είναι η αντίληψή τους για την εργασία και τους εργαζόμενους.
Έχουμε χρέος να αντισταθούμε σε αυτή την ισοπέδωση. Να αντιπαλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μέχρι να βρεθεί ξανά στο τιμόνι της χώρας μας μια δημοκρατική κυβέρνηση, που από τις πρώτες πράξεις της θα είναι να καταργήσει αυτό το έκτρωμα και να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
ΟΧΙ στη φθηνή και ελαστική εργασία
ΟΧΙ στην κατάργηση του 8ωρου».