Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

Πυρετός προετοιμασίας 40plus από την Άτυπη Επιτροπή

Καρναβαλικό πυρετό προετοιμασίας 40plus ανέβασε η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας ενόψει της τελικής ευθείας για την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2023 στην πόλη της Άρτας.
Όπως ενημερώνουν από την Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού ήδη οι καφέδες δίνουν και παίρνουν, οι ιδέες πέφτουν βροχή, τα γκρουπ ράβονται και οι δηλώσεις συμμετοχής θα σπάσουν ρεκόρ!
Mε δύο αποκριάτικες πατινάδες (βόλτα στους δρόμους της πόλης με συνοδεία μουσικής) θα ξεκινήσουμε φέτος…έτσι για να ανεβάσουμε το αποκριάτικο ηθικό της πόλης!

Η 1η πατινάδα θα γίνει, μια μέρα πριν ανοίξει το Τριώδιο, δηλαδή το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και και ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι, έτσι ώστε να μπεί στην πόλη στο αποκριάτικο πνεύμα.
Η 2η πατινάδα θα γίνει το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στις 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα έναρξης 8 το βράδυ έτσι ώστε να μπεί «φωτιά στα κόκκινα» και «να καεί το πελεκούδι»!
Και τις δύο πατινάδες θα συνοδεύει η ομάδα Κρουστών KrotalArta.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και σε όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2023, χωρίς κορωνοιούς, αλλά γεμάτο με φαντασία, χιούμορ και κέφι.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο καρναβάλι… και αξίζει την υποστήριξη όλων.
Για δηλώσεις συμμετοχής στη σελίδα μας στο facebook: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας
Εκ μέρους της Άτυπης Επιτροπής του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας
Κική Μανοπούλου
Κυριακούλα Κουτσούμπα