ΚΙΝΑΛ: ξεκίνησαν οι ψηφιακές περιοδείες - έγινε στην ΑΡΤΑ

Τις ψηφιακές περιοδείες ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορώντας, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, με έναν μαραθώνιο διαδικτυακών εκδηλώσεων σε πολλά επίπεδα και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας…
Πρώτος σταθμός την Τρίτη και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η Ήπειρος. Τα θέματα αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, την πανδημία και υγεία, ενώ θα συζητηθούν και άλλα ζητήματα επικαιρότητας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 7 μμ, Ιωάννινα, με θέμα το Ταμείο Ανάκαμψης και Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά – Νίκος Χριστοδουλάκης (Απευθείας μετάδοση από τα social media της παράταξης)
Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 6 μμ, στην Άρτα, με θέμα Ταμείο Ανάκαμψης και Ομιλητές Χριστοδουλάκης Μανώλης – Μιχάλης Κατρίνης, ενώ στις 8 μμ, σε περιφερειακό επίπεδο Ηπείρου, έγινε εκδήλωση με θέμα την πανδημία και την υγεία: Ομιλητές Φώφη Γεννηματά – Ανδρέας Πουλάς – Κώστας Μπαργιώτας.

Στην Άρτα, συμμτείχαν και συνομίλησαν στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας, ο πρόεδρος του ΑΣΑ-Φ, Νίκος Γκίζας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σίτισης Άρτας Γιώργος Γκανιάτσας, ο βουλευτής Άρτας Χρήστος Γκόκας, ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Μέγας, ο υπεύθυνος Αθλητισμού Άλκης Παπαχριστάκης και άλλοι.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου συνεχίστηκαν στις 6 μμ, Πρέβεζα, με θέμα Ταμείο Ανάκαμψης / Ομιλητές: Χρήστος Πρωτόπαπας -Ανδρέας Σπυρόπουλος.
Επίσης στις 6 μμ, Θεσπρωτία, με θέμα Ταμείο Ανάκαμψης / Ομιλητές: Γιάννης Κουτσούκος – Μιχάλης Καρχιμάκης.
Στις 8 μμ, Πολιτικό Δίκτυο Νεολαίας / Ομιλητές: Φώφη Γεννηματά – Γιώργος Τσούμας.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της τριήμερης Ψηφιακής Περιοδείας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε επικοινωνία με παλαιότερα Τοπικά στελέχη στην Ήπειρο.