ΚΚΕ: Ανακοίνωσε τους υποψηφίους βουλευτές στα Ιωάννινα

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων ανακοίνωσε η Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ στην ετήσια συνεστίαση της που πραγματοποιήθηκε στη λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Ανδρεάδου Γραμματέας της ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στην έναρξη της εκδήλωσης, απευθύνοντας κάλεσμα στράτευσης στη μάχη των βουλευτικών αλλά και των τοπικών εκλογών, ζητώντας μάλιστα από τους παρευρισκόμενους να δώσουν την μάχη με κάθε δυνατό τρόπο ακόμη και με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων του κόμματος στους Δήμους του νομού και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Ιωαννίνων κατά αλφαβητική σειρά είναι:
–Έξαρχος Νίκος, οικοδόμος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων,
–Λύγδα Ανθή, ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού,
-Νάκος Θανάση, πρόεδρος του συνδικάτου Οικοδομών,
–Παπαγεωργίου Βασίλης, εκπαιδευτικός, εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΛΜΕ, μουσικός,
–Τασούλας Τάκης, αυτοαπασχολούμενος ηλεκτρολόγος,
–Τουλκιαρίδου Χριστίνα, συμβασιούχος μαία στο Γ. Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»,
–Τσουμάνη Όλυ, δικηγόρος, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ιωαννιτών

Να πάρουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ σε όλες τις μάχες, να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι» κάλεσε η Όλυ Τσουμάνη μέλος της Ε.Π. Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, και υποψήφια βουλευτής τους Γιαννιώτες στον χαιρετισμό της εκ μέρους της Κ.Ο. στην συνεστίαση.
Στην ομιλία της η ΌλυΤσουμάνη έθεσε το πραγματικό δίλημμα των εκλογών τονίζοντας ότι «δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές,δηλαδή ο λαός πιο δυνατός την επόμενη μέρα, να είναι όσο γίνεται πιο αδύναμη και η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση όποιο χρώμα και αν έχει». Γι’ αυτό υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι μόνο η επιλογή ενός δυνατού ΚΚΕ μπορεί να ακυρώσει τα αντιλαϊκά σενάρια και τους εκβιασμούς που εξαπολύουν τα κόμματα του κατεστημένου.
Παράλληλα σχολίασε ότι η αποκάλυψη των σκανδάλων που έρχονται στο φως αυτή την περίοδο αντανακλούν διεργασίες στο αστικό πολιτικό σύστημα «εξυφαίνονται και άλλα σενάρια για να εξηγηθεί η στάση τους όλες αυτές τις μέρες, όλο αυτό το διάστημα, κι άλλα σχέδια και άλλες διεργασίες για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με τμήματα της ΝΔ ή και με την ίδια τη ΝΔ, χωρίς τον Μητσοτάκη».