Κυπελλούχος Ευρώπης ο Ολυμπιακός «Κάηκε» η Ελλάδα -Ερυθρόλευκο πάρτι μέχρι το πρωί

Μαρινάκης: «Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα» 

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα σε επίπεδο ανδρών, μετά από μια μυθική πορεία.
Ιστορικές στιγμές έζησαν και ζούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, καθώς η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέκτησε το Conference League νικώντας την ιταλική Φιορεντίνα με 1-0, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116o λεπτό της παράτασης.

Τα ξημερώματα το ανοιχτό πούλμαν με τους παίκτες του Ολυμπιακού έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου χιλιάδες φίλαθλοι υποδέχθηκαν και αποθέωσαν τους θριαμβευτές του Conference League.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα το ανοιχτό πούλμαν της «ερυθρόλευκης» φιέστας έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας τη νύχτα… μέρα με τα καπνογόνα και τραγουδώντας υποδεχόμενοι τους ήρωες ποδοσφαιριστές του Θρύλου, που κοίταζαν εκστασιασμένοι την ατμόσφαιρα και απαθανάτιζαν με τα κινητά τους τις στιγμές.
Οι κυπελλούχοι Ευρώπης ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Φορτούνη αρχικά να απευθύνονται στον κόσμο και στη συνέχεια να σηκώνουν μαζί το τρόπαιο του Conference League υπό τον ήχο του «We Are The Champions» των Queen

Μαρινάκης
«Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα, οι παίκτες, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα», είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.