Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή οι παλινωδίες για την ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Ερώτηση, κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με θέμα τις παλινωδίες που σημειώνονται ως προς την ανέγερση του μουσικού σχολείου Πρέβεζας.
Πιο συγκεκριμένα προ των ευθυνών τους φέρνει τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υποδομών και Μεταφορών, για την αβεβαιότητα που επικρατεί ως προς την πορεία υλοποίησης της κατασκευής μουσικού σχολείου στην Πρέβεζα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Μπορεί το Υπουργείο Παιδείας να μην είναι υπεύθυνο για την κατασκευή σχολείων, έχει όμως την εποπτεία της εκπαίδευσης και δεν γίνεται να παρακολουθεί αμέριμνο τις παλινωδίες σε ένα ζήτημα που έχει τεθεί ως προτεραιότητα από τις δημοτικές αρχές και την τοπική κοινωνία για πάνω από μια δεκαετία.
Ο κ. Μπάρκας ερωτά την Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργό Υποδομών, πρώτον, για ποιο λόγο δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί η ανέγερση Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα. Δεύτερον, για ποιο λόγο οι «Κτιριακές Υποδομές» δεν συνέχισαν στη διαδικασία μελετών για την ανέγερση του Μουσικού Σχολείου. Τρίτον, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έγκριση και η χρηματοδότηση μελετών για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας. Τέταρτον, τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχοντας την εποπτεία της εκπαίδευσης στη χώρα, ώστε να φύγουν οι μαθητές από ανεπαρκείς εγκαταστάσεις, που για δεκαετίες φιλοξενούσαν τον Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων του Νομού και να εγκατασταθούν σε σύγχρονες υποδομές.