Κώστας Σκρέκας: Η Πρέβεζα είναι ένας ευλογημένος τόπος

«Η Πρέβεζα είναι ένας ευλογημένος, μοναδικής ομορφιάς, τόπος με φιλόξενους ανθρώπους, πολλούς από τους οποίους είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να μιλήσουμε για την καθημερινότητά τους στη βόλτα που έκανα στο κέντρο της πόλης» τόνισε σε ανάρτησή του ο υπουργός Κώστας Σκρέκας μετά από περιοδεία στην Πρέβεζα: «Με τον Αντιπεριφειάρχη, Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο της πόλης, Νικόλαο Γεωργάκο, συζητήσαμε για το πώς θα υλοποιηθεί το αναπτυξιακό σχέδιο για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής.

Κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού προκειμένου να διασφαλιστούν υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η στήριξη όλης της Περιφέρειας είναι κεντρική πολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο είχαμε μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση για τον σπουδαίο ρόλο με πλούσιο κοινωνικό αποτύπωμα που επιτελεί η Εκκλησία μας.

Στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, το οποίο αποτελεί πυλώνα της επιχειρηματικότητας στην περιοχή, μετασχηματίζοντας το παραγωγικό μοντέλο της, συνάντησα εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της πόλης.
Από τη συζήτηση που είχα μαζί τους διαπίστωσα πως υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυναμική στην τοπική οικονομία, που στηρίζεται στην ανάπτυξη του τουρισμού, της μεταποίησης και του πρωτογενούς τομέα.
Μαζί με το Επιμελητήριο θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί αυτή η δυναμική πορεία. Να κρατήσουμε τον κόσμο στον τόπο τους, στα χωριά τους, στην πόλη τους και να βελτιώσουμε τη ζωή τους.

Με μεγάλη μου χαρά συναντήθηκα και μίλησα με τα στελέχη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Πρέβεζα, τους ανθρώπους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Παράταξης μας.
Είμαστε όλοι μαζί στη μάχη για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Για να έρθει η Ελλάδα σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».