Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Ζηρού

Η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ζηρού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας στις 18:30 θα γίνει η μεταφορά της φλόγας της πανελλήνιας εθελοντικής λαμπαδηδρομίας.

Για αυτό το λόγο, παρακαλείται όποιος σύλλογος, φορέας ή σχολείο επιθυμεί την ενεργή συμμετοχή του να επικοινωνήσει στα τηλ 2683360604-5, 697 435 9495 έως τις 23/9.

Στις 27 Σεπτεμβρίου δίνουμε ισχυρό μήνυμα για την Εθελοντική Αιμοδοσία!
Εν τω μεταξύ, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, όπου έπεσε μέρος του σοβά του τοίχου την ώρα του μαθήματος, οφείλουμε ως Δήμος Ζηρού να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, πως στο χώρο έγινε αυτοψία από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό και έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, όπως και σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, κατόπιν των υποδείξεων των Διευθυντών και το συγκεκριμένο σχολείο ήταν βαμμένο προσφάτως. Ο Δήμος είναι σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την έρευνα που οδήγησε στο συμβάν.