"Μέσα στις φλόγες" (2010) του Ντένις Βίλνερ

Από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας

Κυριακή 5 Ιανουαρίου ώρα 15:00 στο Σινε «Παλλάς»
με ελεύθερη είσοδο

Γράφει, ο Βασίλης Γκορόγιας

Μετά το θάνατο της μητέρας τους, δυο αδέλφια στον Καναδά κληρονομούν ανάμεσα σε άλλα την αλήθεια για τη ζωή της και την οικογένειά τους, σε δυο φακέλους. Ο ένας προορίζεται για τον πατέρα τους που θεωρούσαν νεκρό, κι ο άλλος έχει παραλήπτη έναν αδελφό που δεν γνώριζαν ότι είχαν. Κι αν ο γιος της αδιαφορήσει για τις τελευταίες της επιθυμίες, η κόρη θα ταξιδέψει στη μέση ανατολή για να ανακαλύψει μια κρυμμένη, συγκλονιστική πλευρά από τη ζωή της μητέρας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Νέα χρονιά, νέα προβολή για την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας.
Ακολουθώντας την “παράδοση” που λέει ότι η πρώτη προβολή κάθε νέου έτους έχει μια ιδιαίτερη χροιά, για φέτος σας εξασφαλίσαμε μία ταινία που σίγουρα σημάδεψε τη δεκαετία που μόλις τελείωσε.

Υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, το φιλμ “Μέσα από τις Φλόγες” σύστησε στον παγκόσμιο κινηματογράφο έναν από τους καλύτερους σύγχρονους δημιουργούς του, τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος στην πορεία μας χάρισε ταινίες όπως το “Prisoners”, “Η Άφιξη” και το “Blade Runner 2049”.
Αυτή την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι, μια ταινία που καθήλωσε κριτικούς και κοινό παγκοσμίως έρχεται στη μεγάλη οθόνη της πόλης μας, πάντα με είσοδο ελεύθερη.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και σας περιμένουμε στο πρώτο μας κινηματογραφικό ραντεβού για το 2020!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντενίς Βιλνέβ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσσα Ντεσορμό – Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 130 λεπτά . ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ. ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 15:00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ