Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννη για τη Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει στο μήνυμά του:
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ καλή αφορμή να σκεφθούμε όλοι μας το πιο πολύτιμο αγαθό: το νερό. Για το 2019 το κεντρικό σύνθημα εορτασμού είναι «Να μην μείνει κανείς πίσω», γεγονός που για εμάς στο Δήμο Αρταίων αποτελεί πάγια προτεραιότητα.
Καθημερινά σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ Άρτας φροντίζουμε, με έργα και παρεμβάσεις, για την παροχή ολοένα και καλύτερης ποιότητας νερού στους συμπολίτες μας.

Έτσι, έχουμε ήδη προβεί σε έργα όπως η προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου της ΔΕΥΑ, υλοποιούμε το Σχέδιο Ασφάλειας Νερού της ΔΕΥΑ, ενώ βελτιώνουμε και επεκτείνουμε το δίκτυο ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου Αρταίων. Παράλληλα, έχουμε βελτιώσει και ενισχύσει την Κεντρική Δεξαμενή της ΔΕΥΑ στην περιοχή των Ταξιαρχών.
Το νερό αποτελεί για όλους μας το βασικότερο και πιο πολύτιμο στοιχείο επιβίωσης. Η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα έναυσμα για απολογισμό όλων των ενεργειών μας στο θέμα της διαχείρισης του νερού, αλλά και για προγραμματισμό των δράσεών μας προς όφελος των συμπολιτών.