Μεγάλη Επιτυχία η Συναυλία των Tiger Lillies στην Αρχαία Νικόπολη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολυ αναμενόμενη συναυλία των Tiger Lillies στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας
Νικόπολης, στις 24 Αυγούστου 2024. Το μοναδικό αυτό μουσικό γεγονός μάγεψε το κοινό που κατέκλυσε τον ιστορικό χώρο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα, ένταση και καλλιτεχνική έκφραση. Η συμμετοχή του κοινού σε συνομιλία με την ενέργεια που δημιούργησαν οι Tiger Lillies επί σκηνής, με το project “Rembetiko” και τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, δημιούργησε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του
έργου «Οι μουσικοί του κόσμου στη Νικόπολη» με την υποστήριξη του προγράμματος Leader και τη
συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..

To Preveza Jazz Festival θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες τους χορηγούς επικοινω- νίας για την αδιάκοπη στήριξή τους και τη συμβολή τους στην προώθηση της συναυλίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Εφορεία Αρ-χαιοτήτων για τη στενή συνεργασία και την υπο-στήριξη που παρείχε, καθώς και στους φύλακεςτου χώρου, που με τον επαγγελματισμό και τηναφοσίωσή τους εξασφάλισαντηνομαλήδιεξαγωγήτης εκδήλωσης. Πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές και εθελόντριες για την πολύτιμη υποστήριξητους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο κοινόαπό την Πρέβεζα, τις γύρω περιοχές καθώς καιστους επισκέπτες του Αυγούστου, Έλληνες και ξέ-νους που παρευρέθησαν και γέμισαν το ΡωμαϊκόΩδείο με ζωντάνια και ενθουσιασμό. Χωρίς εσάς,αυτή η βραδιά δεν θα ήταν ίδια.

Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Βαγγελάκη