Μετάλλια και πρωτιές για τους αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Βαλκανικό

Με τρεις επίλεκτους αθλητές/τριες εκπροσωπήθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αδριανούπολη της Τουρκίας και έκαναν και οι τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως εξάλλου όλη η Ελληνική αποστολή.

Πιο αναλυτικά, ο Ιάσονας Μουσελίμης κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Σκιφ Παίδων και την πέμπτη θέση στο Τετραπλό Παίδων. Η Δήμητρα Ντέμου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ως πηδαλιούχος στην Οκτάκωπο των Εφήβων και την τέταρτη θέση στην Οκτάκωπο των Παίδων. Τέλος, ο Στέφανος Βλάχος κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων.

Η Ελλάδα, η οποία θα έχει του χρόνου τη διοργάνωση του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος, έφυγε από την Αδριανούπολη με συνολικά 12 μετάλλια εκ των οποίων δύο χρυσά, τρία ασημένια και επτά χάλκινα. Κατετάγη δε τρίτη στον πίνακα της γενικής βαθμολογίας πίσω από τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τους αθλητές/τριές του καθώς και όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.