Με τον Κώστα Παπασιώζο ο Μιχάλης Γιαννούλης

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι,
Όπως ήδη γνωρίζετε, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της παράταξης «Μαζί Μπορούμε» του υποψήφιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Στην απόφασή μου αυτή με παρακίνησε η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στις καθημερινές μας επαφές και συζητήσεις καθώς και οι ίδιες αγωνίες που μοιραζόμαστε για τον τόπο μας, για τις καλλιέργειές μας, για το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.

Βασικές προτεραιότητες μου είναι:
– Εξυπηρέτηση του κάθε δημότη άμεσα, υπεύθυνα, γρήγορα, αποτελεσματικά.
– Υποστήριξη των Επαγγελματικών, Εξωραϊστικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων και κάθε συλλογικής μορφής δράσεων, όπως εξάλλου έκανα μέχρι σήμερα.
– Ενίσχυση του αγροτικού τομέα στις κοινότητες, με υποδομές κάθε μορφής που είναι απαραίτητες και που σήμερα λείπουν στον Δήμο μας.
– Στήριξη των σχολείων, παιδικών σταθμών, ενίσχυση αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων.
Είμαι αισιόδοξος πως με όλους εσάς συμπαραστάτες αλλά και αυστηρούς κριτές θα πετύχουμε τα καλύτερα για τον Δήμο Νικολάου Σκουφά και τους ανθρώπους που κατοικούν στα χωριά μας.
Μιχάλης Γιαννούλης

***Σύντομο Βιογραφικό
– Γεννήθηκα στην Περάνθη Άρτας το 1965.
– Σπούδασα στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
– Από το 1994 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, Γεωπόνος και διατηρώ κατάστημα στο Νεοχώρι Άρτας.
– Είμαι παντρεμένος με την Χρυσάνθη Γούσια, αγρότισσα, που κατάγεται από τις Συκιές και έχουμε τρία τρίδυμα κοριτσάκια.
– Διαμένω μόνιμα στο Νεοχώρι.
– Όλα τα προηγούμενα χρόνια ως ενεργός πολίτης, συμμετείχα σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, στηρίζοντας κάθε συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό.