Με χορηγό και αθλοθέτη τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο Ioannina Lake Run

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 18ο Ioannina Lake Run στη Λίμνη των Ιωαννίνων, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22Σεπτεμβρίου, όπου για 8η συνεχή χρονιά συμμετείχε ως χορηγός και αθλοθέτης η Τράπεζα Ηπείρου. Συνολικά, στη γραμμή της αφετηρίας των αγώνων του Ioannina Lake Run βρέθηκαν 5.500 δρομείς κάθε ηλικίας. Σκοπός της χορηγικής ενίσχυσης του IoanninaLakeRunαπό την Τράπεζα Ηπείρου αποτελεί η ανάπτυξη του αθλητισμού και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου.

Ως επίσημος αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. των 10χλμ. και των 5χλμ., η Τράπεζα Ηπείρου απένειμε χρηματικά έπαθλα στους νικητές καιστις νικήτριες των τριών πρώτων θέσεων του αγώνα. Τα έπαθλα παρέδωσαν οεπίτιμοςπρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρους κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης και ο κ. Παύλος Χήτας, μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Ηπείρου. Ο κ. Ζωνίδηςσυνεχάρη όλους τους δρομείς για την προσπάθειά τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε διαχρονικά αθλητικές και πολιτιστικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και προβάλλουν την Ήπειρο στο πανελλήνιο και διεθνώς. Συγχαρητήρια στη διοργάνωση που έχει καταφέρει να εξελίξει τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων σε μία από τις κορυφαίες δρομικές οργανώσεις της χώρας!»

Επιπλέον, η Τράπεζα Ηπείρου ενίσχυσε για τρίτη συνεχή χρονιά τον Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου 1.000μ. για ΑμεΑ, η συμμετοχή στον οποίο υπήρξε μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.Περισσότερα από 50 άτομα με διάφορες μορφές αναπηρίας και οι συνοδοί τους κάλυψαν την απόσταση των 1.000 μέτρων, αρκετοί από αυτούς με τη χρήση αναπηρικών αμαξιδίων, μεταδίδοντας το μήνυμα τηςισότιμης συμμετοχής στον αθλητισμό.Τέλος,η Τράπεζα Ηπείρου αθλοθέτησε χρηματικό βραβείο για το ρεκόρ διαδρομής των 30χλμ. για τον νικητή και τη νικήτρια του αγώνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε σχετικά:«Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός που έχει μετατρέψει τα Ιωάννινα σε δημοφιλή προορισμό με σημαντική απήχηση και στο εξωτερικό. Με τη συμμετοχή μας στο Ioannina Lake Run δίνουμε το παρών στις πρωτοβουλίες του τόπου μας με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας της Ηπείρου. Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες και θερμά συγχαρητήρια στη διοργάνωση και τους νικητές!».

Ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run κ. Ηλίας Σπυριούνης, δήλωσε: «Μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα μας πέρασε στην ιστορία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν το IoanninaLakeRun. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην Τράπεζα Ηπείρου που για 8η χρονιά ήταν δίπλα μας, αθλοθετώντας τα χρηματικά βραβεία των νικητών. Η συμβολή της στην επιτυχία της διοργάνωσης είναι σημαντική. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 19οIoanninaLakeRun 2025».