Νέα συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού

Την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, πραγματοποίησε σήμερα το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού.
Κατά τη συζήτηση έγινε εκτενή αναφορά στις ενέργειες που διενεργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Δήμου, καθώς ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλειου Παπαβασιλείου, ταλαιπωρείται από ίωση και αναρρώνει.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν: Ο διοικητής του τμήματος Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Απόστολος Παπαποστόλου, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού κ. Ιωάννης Γουρουνάς, ο επικεφαλής του κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτικού κ. Δημήτρης Βαρέλας, ο κ. Αθανάσιος Μικρούλης διοικητής ΔΙΠΥΝ Πρέβεζας, ο δασοπόνος κ. Γεώργιος Μπαλάφας,η κα Γάλλιου Μαρία δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Κων/νος Χριστοδούλου δημοτικός σύμβουλος,ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού κ. Γρηγόριος Ζαχαριάς, η κα Δήμητρα Ιωάννου προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού, ο κ. Κωστάκος Δημήτριος πρόεδρος της Κοινότητας Φιλιππιάδας, η κα Γεωργία Τόλη πρόεδρος της Κοινότητας Κλεισούρας, ο κ. Χρήστος Ρίζος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, ο κ. Θεόδωρος Δρόσος πρόεδρος της Κοινότητας Νικολιτσίου, ο κ. Δήμος Δημήτριος πρόεδρος της Κοινότητας Ανωγείου και ο κ. Γεώργιος Γεωργαλής αναπληρωτής διευθυντής οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου.
Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού
Υπεύθυνος κ. Γρηγόρης Ζαχαριάς.
Τηλ.2683360502
Κιν.6945611933