Νικόλαος Σπύρου:Εκλογές 2023 Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία

Στις 21 Μάϊου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές καθώς η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται ένα καθαρό ορίζοντα και μια Κυβέρνηση που να κινείται γρήγορα και συντονισμένα. Τηρήσαμε την συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019 με τους Έλληνες πολίτες και υλοποιήσαμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις παρά τις μεγάλες δυσκολίες και η Ελλάδα το 2023 να είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ότι η Ελλάδα του 2019.
Στην πρώτη και καθοριστική κάλπη οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν ποιος θα Κυβερνήσει την χώρα ενώ η δεύτερη κάλπη θα κρίνει πως θα κυβερνήσει. Σε έναν εξαιρετικά ασταθή κόσμο η Ελλάδα χρειάζεται σιγουριά και το αίτημα για αυτοδυναμία συνδέεται αφενός με την ανάγκη η χώρα να έχει μια σταθερή Κυβέρνηση αφετέρου με την ανάγκη να προχωρήσουμε ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο τολμηρά, ακόμα πιο αποφασιστικά και να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον.
Η αυτοδυναμία σήμερα δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Συνεπώς αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Για να αποκτήσουμε ένα αποτελεσματικότερο κράτος, με καλύτερους μισθούς για όλους, καλύτερη υγεία σε αναβαθμισμένα νοσοκομεία, προσιτή στέγη κυρίως για τους νέους μας.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μάϊου θα επιλέξουν με ευθύνη και ωριμότητα μια σταθερή ηγεσία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία.

* Ο Νικόλαος Σπύρου είναι Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας