Ντίνος Παπαδημητρίου : Παρέμβαση για τη δυσλειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου Αγνάντων

Σχετικά με το ταχυδρομικό γραφείο Αγνάντων που υπολειτουργεί αναφέρεται ο Ντίνος Παπαδημητρίου, Πολιτευτής ΝΔ Άρτας που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Δίπλα σε κάθε πολίτη» είναι το κεντρικό μας σύνθημα, γι’ αυτό και οφείλουμε να σταθούμε «δίπλα σε κάθε πολίτη…και στα Τζουμέρκα».
Περίπου δύο μήνες το ταχυδρομικό γραφείο Αγνάντων υπολειτουργεί, συγκεκριμένα στελεχώνεται με έναν υπάλληλο, όποιος δύο μέρες την εβδομάδα παραμένει στο γραφείο για την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ τις υπόλοιπες τρείς μέρες εξυπηρετεί τα γύρω χωριά με παραδόσεις.

Η δυσλειτουργία αυτή του γραφείου προκαλεί όπως είναι φυσικό μια αναστάτωση και αγανάκτηση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ειδικά για την ορεινή περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων, η διευκόλυνση της καθημερινότητας είναι ζωτικής σημασίας και επιβάλλεται να τη σεβαστούμε.
Συνεπώς, απαιτείται οι αρμόδιοι φορείς να ενεργοποιηθούν και μαζί με τη διοίκηση του ΕΛTΑ να προβούν στην άμεση πρόσληψη τουλάχιστον ενός ατόμου για την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου.
Η γρήγορη λύση προβλημάτων και η άμεση ανταπόκριση τέτοιων καθημερινών ζητημάτωνμας διαφοροποιει από την πολιτική της στασιμότητας. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη για όλα τα θέματα της καθημερινότητας που τον απασχολούν, είτε στην πόλη της Άρτας, είτε στα χωριά του κάμπου, είτε στα ορεινά.