Νύχτες θερινού σινεμά στο "ΣΙΝΕ ΟΡΦΕΑΣ" από την Κ.Λ.Α.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Άλλη μία Νύχτα Θερινού Σινεμά”, έρχεται αυτή την Τετάρτη 24 Ιουλίου στο ΣΙΝΕ ΟΡΦΕΑΣ από την ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ.
Αυτή τη φορά σειρά έχει ο λατρεμένος Ιταλός σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο και ένα από τα καλύτερα φιλμ που έχει δημιουργήσει, το “La Grande Bellezza”.

Η δική του “Dolce Vita” είναι ό,τι λέει ο τίτλος της: “Μία Τέλεια Ομορφιά” της 7ης Τέχνης που ξεχωρίζει με το μοναδικό χαρακτήρα της από το πρώτο καρέ.
Την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:30 και με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ετοιμαστείτε για ένα κινηματογραφικό ταξίδι στη γειτονική Ιταλία.
Σας περιμένουμε!
“LA GRANDE BELLEZZA” (THE GREAT BEAUTY, 2013)

Υπόθεση
Ρώμη, θέρος. Ένας άντρας, παρά τα πρώτα σημάδια των γηρατειών, απολαμβάνει την κοινωνική ζωή της πόλης. Παρευρίσκεται σε δείπνα και πάρτι και καμουφλάρει τη δυσφορία του με κυνισμό. Γόης, επιτυχημένος δημοσιογράφος, έγραψε νέος ένα μυθιστόρημα που του εξασφάλισε ένα βραβείο και τη φήμη του καταπιεσμένου καλλιτέχνη. Στην ταράτσα του διαμερίσματός του, οργανώνει πάρτι όπου “Το Ανθρώπινο Σύστημα” -ο τίτλος του μυθιστορήματός του- ξεγυμνώνεται, ενώ διαδραματίζεται η κωμωδία της ανυπαρξίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Σενάριο: Πάολο Σορεντίνο, Ουμπέρτο Κονταρέλο
Μουσική: Λέλε Μαρτσιτέλι
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Κάρλο Βερντόνε, Σαμπρίνα Φερίλι, Κάρλο Μπουκιρόσο, Γαλατέα Ράντζι, Ιάια Φόρτε
Διάρκεια: 141′