Ξεκίνησε η δεματοποίηση των ειδών ΕΕΣ

Ξεκίνησε προχθές η δεματοποίηση των ειδών που συγκεντρώθηκαν από Φορείς, Συλλόγους και συμπολίτες μας για την Ουκρανία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ακούραστους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους!

ΟΔΟΣ “ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ” ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Αρταίων διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης της ιστορικής πορείας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Άρτας… Ειδικότερα, ο Δήμος Αρταίων προχωρά σε ονοματοδοσία οδού εις μνήμη του Ισαάκ Μιζάν, αρτινού επιζήσαντος του Άουσβιτς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου, και διεξάγεται με στόχο την αναβίωση της μνήμης της ιστορικής πορείας μιας κοινότητας που διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην κοινωνική ζωή της Άρτας, μέχρι και την 24η Μαρτίου 1944, όταν και οι Αρτινοί Εβραίοι συνελήφθησαν από τα Γερμανικά Στρατεύματα.

Δήμος Αρταίων: Διανομή Τροφίμων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου 
Από Δευτέρα 21 Μαρτίου, έως και αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, προχωρά στην διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκονται στην οδό Αρτινών Πεσόντων.
Τα είδη που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι: ελαιόλαδο, αλεύρι, ζυμαρικά, φασόλια,, ρύζι, τοματοχυμός, αλάτι, νωπό κοτόπουλο.
Στις οικογένειες που υπάρχουν ανήλικα μέλη δίνονται 3 τεμ. γάλα εβαπορέ (κουτί) για κάθε ανήλικο μέλος.

Κοινή εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου και ΕΦΕΕΑ-Φ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας (ΕΦΕΕΑ-Φ), καλούν τα μέλη τους σε επίκαιρο σεμινάριο με θεματολογία “myDATA, Ηλεκτρονικά Βιβλία, Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2022 την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 15.00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου Άρτας με Εισηγητή τον κ. Ιωάννη Τριανταφύλλου .
Λόγω τήρησης των υγειονομικών μέτρων δηλώστε τη συμμετοχή σας στα Δ.Σ και φροντίστε για την έγκυρη προσέλευσή σας την ημέρα του σεμιναρίου .

Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στα Ιωάννινα
Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη στα Ιωάννινα έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 24.03.2022-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
10.00 Αυτοψία στο Κάστρο Ιωαννίνων και σε Μνημεία της Πόλης
13.00 Αυτοψία στον Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης
17.30 Σύσκεψη στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη κ. Α. Καχριμάνη.
20.00 Συνάντηση με τον κ. Μωυσή Ελισάφ στο Δημαρχείο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.03.2022
10.30 Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου
11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Μπιζανομάχων
12.00 Παρέλαση