Ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό το Χορευτικό της Κωστηλάτα

Και με τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία μελών του Δ.Σ. ξεκίνησε μια ακόμη χορευτική χρονιά με όλες τις ιδιαιτερότητες που συνεπάγεται η πραγματικότητα και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης που θα ισχύουν και κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου που μας εμπιστεύτηκαν και δικαιώνουν τις προσπάθειες μας να συνεχίσουμε την πολιτιστική μας πορεία χωρίς εκπτώσεις στην υγεία και ασφάλεια όλων. Καλή αρχή!!!

Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο 
Το Δ.Σ. και οι αλληλέγγυοι του Κ.Ι.Φ. Αλληλεγγύης Άρτας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Γκίζα για τη δωρεά του στο Κ.Ι.Φ. ενός τεχνητού αριστερού μέλους από το ριζομήριο, στη μνήμη του πατέρα του Χρήστου Γκίζα (ΦΡΟΥ). Ευχαριστούμε και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καταδίκη του φασισμού και του ναζισμού
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης- όπως και οι επικεφαλής παρατάξεων- αναφέρθηκε στην απόφαση καταδίκης της «Χρυσής Αυγής», τονίζοντας και τα εξής:
«Τα δικαστήρια τα σεβόμαστε και είναι πάνω από όλα, είτε μας αρέσουν, είτε δεν μας αρέσουν οι αποφάσεις. Εμείς καταδικάζουμε τον ναζισμό και τον φασισμό από όπου και αν προέρχεται και δεν κρίνουμε τις αποφάσεις
Εάν σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν διαφορετική, δεν θα λέγαμε ότι καταδικάζουμε τον ναζισμό και τον φασισμό; Άρα, δεν κρίνουμε τις αποφάσεις και ένα πρέπει να πούμε σήμερα: Ναζισμός και φασισμός είναι κάτι διαφορετικό από τη σκέψη του Έλληνα».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Συνελήφθησαν σήμερα (08-10-2020) το πρωί στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας δύο αλλοδαπές, οι οποίες κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενες κατείχαν και επέδειξαν κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαβατήρια αλλοδαπών Αρχών, τα οποία προέκυψε ότι ήταν κλεμμένα.
Τα διαβατήρια κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 
Συνελήφθη χθες (07-10-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος αφαιρούσε κατ’ επανάληψη υλικά και προϊόντα από την επιχείρηση στην οποία απασχολούνταν.
Στην κατοχή του καθώς και σε χώρο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υλικά και προϊόντα που είχε αφαιρέσει την ίδια ημέρα αλλά και κατά το παρελθόν, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.